Betere zorg door een beter consult, dat is onze missie

Wij geloven dat we de zorg kunnen verbeteren door per patiënt op uniforme wijze inzicht te hebben in de klacht & pijnontwikkeling voor, tijdens & na behandeling. En deze inzichten te gebruiken voor procesverbeteringen en richtlijnontwikkeling in opdracht van het ziekenhuis en vakgroep.

Door het ondersteunen van het consult met slimme vragenlijsten verzamelt ConsultAsssistent deze gegevens automatisch. De data wordt geanonimiseerd opgeslagen en op geaggregeerd niveau gebruikt voor analyse. Op zodanige wijze geïntegreerd in het werkproces (EPD) dat het de specialist/poli geen extra tijd kost.

ConsultAssistent is een product van Outcome Measurement BV uit Den Haag. In deze BV bundelen wij de expertise van:

  • Funatic BV: Zorg ICT; levert websites met geïntegreerde patiënten portalen en mobile apps voor ziekenhuizen, zorginstellingen en regionale zorgaanbieders. Funatic realiseerde reeds zorgportalen voor het Erasmus MC, Meander MC, Medisch Spectrum Twente, Ziekenhuis Gelderse Vallei, HagaZiekenhuis en ZorgNetOost.
  • Buitenhuis Advies BV: Zorg ICT consultancy, project & programma management, data analytics, trainingen en begeleiding van coöperaties van medisch specialisten),
  • Henk Blom; KNO Arts. Innoveert vaak en graag in de KNO met nieuwe technieken voor bijvoorbeeld amandel operaties, operaties voor de ziekte van Ménière en met de ontwikkeling van een interactieve tool die de uitkomst van behandeling van middenoor problemen voorspelt. Inhoudelijke ontwikkelaar van de KNO intake en kwaliteitsmodule binnen de ConsultAssistent tool (± 450 vragen), en groot voorvechter van mogelijkheden van ‘big data’ binnen het specialisme KNO.

 

Privacyverklaring

Wij vinden de veiligheid en beveiliging van Persoonsgegevens erg belangrijk. Zie onze Privacyverklaring voor hoe wij omgaan met Persoonsgegevens. Deze privacyverklaring is zowel van toepassing op de ConsultAssistent applicatie als op deze website.

 

Contact

*Deze velden zijn verplicht

Adres gegevens
Outcome Measurement BV.
Lange Houtstraat 23b
2511 CV Den Haag
info@consultassistent.nl
KVK-nummer: 65972902