MARKETING & BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER

Heb jij een (inbound) marketing achtergrond en gevoel voor Sales? Vind jij ook dat de zorg beter, effectiever en efficiënter kan door gebruik van digitale oplossingen? Wil je in een jonge dynamische startup omgeving werken en met jouw slimme marketing en sales activiteiten meebouwen aan de groei van een innovatieve health tech met een digitale oplossing die de zorg slimmer en beter maakt? Wil jij je doorontwikkelen op gebied van sales management, eHealth en BIG data? Dan zoeken wij jou.

WIE ZIJN WIJ

Wij zijn ConsultAssistent. ConsultAssistent is eHealth oplossing ontwikkeld door dokters voor dokters. Met slimme modules voor digitale anamnese, follow-up, PROMs en met beslisondersteuning en data inzichten die de zorg beter, effectiever en efficiënter maken leveren wij een bijdrage aan goede zorg. Dagelijks halen we het uiterste uit onszelf om oplossingen te realiseren die van waarde zijn voor de zorg. We zijn een startup, door onze omvang kunnen we snel innoveren en ons product continu optimaliseren. Afgestemd op de behoeften van de gebruikers. Dit doen we samen met ons uitgebreide netwerk van klanten en samenwerkingspartners.

ConsultAssistent bevat een groot aantal digitale anamnese en follow-up modules. Dit zijn slimme vragenlijsten waarin een groot deel van de vragen die de arts aan de patiënt stelt al vooraf online gesteld worden. Dit helpt bij het triageren, patiënten zijn beter voorbereid en artsen komen sneller tot de kern. De data worden gebruik voor beslisondersteuning en analyse.

WAT JIJ GAAT DOEN

Jij bent continu bezig de waardepropositie van ConsultAssistent te vertalen in goede content. Deze content gebruik je om slimme inbound marketing campagnes op te zetten en zo gericht aan je pipeline van meetbaar geïnteresseerde klanten te werken. Samen moet je sales collega’s ben je verantwoordelijk voor het verder opzetten en uitbouwen van onze marketing en sales afdeling, het lanceren van succesvolle marketingcampagnes, het enthousiasmeren van nieuwe klanten, het geven van productdemonstraties, het opstellen en opvolgen van offertes en het begeleiding van klanten naar het verstrekken van de opdracht. Met jouw kennis, energie en persoonlijkheid heb je een cruciale rol hierin. Je stuurt jouw team aan en zorg voor een periodieke rapportage naar de aandeelhouders.

Je wordt op termijn mogelijk lid van het managementteam van ConsultAssistent en denkt en werkt op operationeel, tactisch en strategisch vlak mee aan de verdere groei van ons bedrijf.

WIE WIJ ZOEKEN

Wij zoeken een enthousiasteling met gunfactor, iemand die kan luisteren en een goede gesprekspartner kan zijn voor een medisch specialist, medisch manager en IT-manager.  Iemand die in oplossingen denkt en die een aantal jaar als marketeer, sales en/of business developer heeft gewerkt. Een agile scale-up werkwijze past bij jou. Je durft, bent ondernemend, professioneel overziet het grote geheel maar hebt zeker ook oog voor detail. Je hebt de drive om jezelf en jouw team te verbeteren.

 • Je hebt een afgeronde HBO of universitaire opleiding en minimaal 5 jaar werkervaring als marketeer, sales en/of business developer bij voorkeur in de healthtech branche;
 • Je hebt ervaring met Inbound sales & marketing tooling zoals HubSpot en Pipedrive
 • Je bent creatief en ondernemend. Je ziet kansen en maakt deze waar. Je kan ons zo een aantal verhalen vertellen over jouw succesvolle campagnes
 • Je hebt een zeer duidelijke en heldere Nederlandse schrijfstijl. Engels schrijf en spreek je ook vloeiend.
 • Je bent analytisch, conceptueel sterk en ondernemend;
 • Je bent klachtgericht, een goede gesprekpartner en kunt je goed inleven in patiënten en artsen.
 • Je hebt oog detail én bent in staat de grote lijnen te zien. Je kan hier makkelijk tussen schakelen.
 • Je bent een netwerker en hebt al een netwerk(je) in de ziekenhuiszorg;
 • Je hebt een sterk persoonlijkheid en je hebt bewezen samenwerkingsvaardigheden voor verschillende persoonlijkheidstypen en functies.
 • Je kan een team succesvol aansturen en medewerkers inspireren het beste uit zichzelf te halen;
 • Je bent er niet vies van om met je voeten in de klei te staan en de handen uit de mouwen te steken;
 • Ervaring met eHealth toepassingen is een pré.

WAT WIJ JOU BIEDEN

Ben jij onze nieuwe Marketing & Business Development Manager en kom jij werken in een ambitieuze en leerzame scale-up omgeving waar veel ruimte is voor initiatief en eigen inbreng? We bieden een afwisselende baan waarbij je direct verantwoordelijkheid draagt en volop ruimte krijgt voor ondernemerschap. Je werkt in een leuk, jong team en krijgt de ruimte om het werk op jouw eigen manier te organiseren en jouw eigen ontwikkeling en die van jouw team vorm te geven.

Daarnaast bieden we je:

 • Een aantrekkelijk salaris dat kan oplopen met bonussen op basis van persoonlijk- en bedrijfsresultaat;
 • Een interessant trainingsbudget;
 • NS business card en/of mobiliteitsvergoeding;
 • Een gave kantoorlocatie in hartje Rotterdam
 • Gezelligheid met onder andere borrels en bedrijfsuitjes;
 • Na eerste tijdelijke contract doorgroei naar vast contract.

Jouw standplaats is Rotterdam, we hebben een kantoor in het CIC bij het Groot Handelsgebouw direct naast het Centraal Station.  Als je niet op kantoor werkt, ben je meestal bij onze (toekomstige) klanten, ziekenhuizen in geheel Nederland.  Vanaf huis of elders werken wanneer dat kan is uiteraard geen probleem.

OVER ONS

ConsultAssistent is een product van Outcome Measurement BV dat is opgericht door Henk Blom (KNO-arts), Martijn Buitenhuis (Buitenhuis Advies) en Funatic (specialist in patiëntenportalen). Door het bundelen van krachten is er een geslaagde samenwerking ontstaan waarin uitgebreide kennis van zorg, strategische bedrijfsvoering, patiënt experience, zorg-ICT en security is geborgd.

Bij ConsultAssistent hebben we alle benodigde disciplines in huis. Dagelijks zet wij ons in om voorop te blijven lopen in de markt en onze klanten het maximale uit ConsultAssistent te laten halen. Ons dagelijkse team bestaat onder anders uit: UX-specialisten, module-ontwikkelaars, technisch ontwikkelaars, data scientists en implementatiespecialisten.

We zijn als bedrijf meer dan ons product, we zijn wendbaar en gaan voor aantoonbaar resultaat. Samen met onze oprichters hebben we de beschikking over een groot netwerk met veel expertise en invloed.

HEB JE INTERESSE

Laat het ons weten en neem contact op met Bert Mooij (commercieel manager van ConsultAssistent). Je kunt Bert bereiken op +31 6 10074853 of per mail op bert.mooij@consultassistent.nl.