ONTSTAAN IN DE ZORG

“De uitgangsgedachte was simpel: kunnen we bij patiënten, als we maar voldoende van ze weten, nauwkeuriger voorspellen hoe het ze zal vergaan?”

Henk Blom, oprichter ConsultAssistent en KNO-arts

Het idee achter ConsultAssistent is twintig jaar geleden bij KNO-arts Henk Blom ontstaan vanuit de overtuiging dat het hebben van gestructureerde informatie over de patiënt en zijn omgeving essentieel is bij het stellen van de juiste diagnose, het inzetten van de juiste behandeling en het leveren van de beste service. Met een gedreven team streven we er elke dag naar de beste digitale anamnese- en PROM-tool van de wereld aan te bieden.

We gebruiken de data om voor elke patiënt het optimale behandelpad te voorspellen en u en uw patiënten te assisteren bij het maken van de juiste waardegedreven keuzes voorafgaand aan, gedurende en na de behandeling. ConsultAssistent is hiermee van voorspellende waarde voor uw zorgpraktijk. Naast beslisondersteuning worden met onze oplossingen tegelijkertijd inefficiënties in de zorg aangepakt, zodat het uw werk leuker wordt én blijft.

En dat het oorspronkelijke idee van Henk Blom loont, blijkt wel uit de praktijk. Patiënten zijn beter voorbereid en artsen ervaren een doelgerichter consult. En degenen met wie het na behandeling goed gaat, worden een herhaalbezoek bespaard. Gemiste diagnoses en behandelresultaten van u en uw collega’s worden inzichtelijk gemaakt en besproken binnen vakgroepen. Alles is erop gericht om uw zorg en service richting uw patiënten continu te verbeteren.

WIE ZIJN WIJ?

ConsultAssistent is een product van Outcome Measurement BV dat is opgericht door Henk Blom (KNO-arts), Martijn Buitenhuis (Buitenhuis Advies) en Funatic (specialist in patiëntenportalen).

Door het bundelen van krachten is er een geslaagde samenwerking ontstaan waarin uitgebreide kennis van zorg, strategische bedrijfsvoering, patiënt experience, zorg-ICT en security is geborgd.

Bij ConsultAssistent hebben we alle benodigde disciplines in huis. Dagelijks zet ons team zich in om voorop te blijven lopen in de markt en u het maximale uit ConsultAssistent te laten halen.

Ons dagelijkse team bestaat uit:

  • UX-specialisten
  • Module-ontwikkelaars
  • Technisch ontwikkelaars
  • Data scientists
  • Implementatiespecialisten
  • Strategieconsultants
  • Aio’s/Geneeskunde studenten
  • Helpdeskmedewerkers

DE MEERWAARDE VAN
CONSULTASSISTENT

Meer dan het product

Ook na ingebruikname zijn we regelmatig op de poli en helpen we u en uw collega-artsen en polimedewerkers het optimale uit ConsultAssistent te halen.

Wendbaar

We zijn een kleine flexibele speler. Door nauw samen te werken met onze klanten en samenwerkingspartners zijn we in staat onze software voortdurend aan te passen.

Aantoonbaar resultaat

We gaan voor tastbare resultaten en dat merkt u in onze aanpak. Samen met u doen we er alles aan om de zorg te verbeteren.

STERK IN EEN NETWERK

Samen met onze oprichters hebben we de beschikking over een groot netwerk met veel expertise en invloed. En daar profiteert u van. Naast een nauwe samenwerking met onze klanten, werken we op frequente basis samen met onder meer:

Funatic BV: zeer specialistische kennis over EPD-koppelingen en patiëntportalen en beschikking over een pool van extra developers.

Buitenhuis Advies: advies over ziekenhuis-ICT en financiële en administratieve processen in de zorg, ondersteuning bij implementatie en denkkracht bij het vertalen van onze analyses en beslisondersteuning.

Datascientist: wij hebben datascientist in eigen huis en werken samen met meerdere gerenommeerde datascientist zoals de datascientist van 42CEODATA, Cadran Analytics en met bigdata dokter Egge van der Poel.

Intermax: Intermax is onderdeel van de Intermax Group. Al ruim 25 jaar zorgt Intermax ervoor dat complexe cloudinfrastructuren en geavanceerde securitydiensten 24/7 beschikbaar zijn. Met meer dan 180 professionals wordt gewerkt aan grote en complexe projecten voor klanten in vitale sectoren die hun kritische data altijd beschikbaar en veilig willen houden.

Specifiek voor zorginstellingen ontwikkelde Intermax onder andere. de HealthCloud, een volledig Nederlandse oplossing die inspeelt op de vraag naar schaalbaarheid en kostenbeheersing van de ICT-infrastructuur.

WILT U MEER WETEN?

We komen graag bij u langs voor een demonstratie van de voordelen van ConsultAssistent.

DE MOGELIJKHEDEN VAN CONSULTASSISTENT