PRIVACYSTATEMENT WEBSITE

Privacystatement voor de website van ConsultAssistent

ConsultAssistent verzamelt, bewaart en verwerkt persoonsgegevens. In deze privacystatement vindt u welke persoonsgegevens wij bij het bezoek en gebruik van deze website bewaren, waar wij die gegevens bewaren en waarom.

Onze contactgegevens

Bezoekadres:

Outcome Measurement B.V.

Stationsplein 45, 4.004

3013 AK Rotterdam

E-mail: info@consultassistent.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Op het moment dat u onze cookies accepteert, slaan wij ook uw internetbrowser op en het apparaat waarmee u deze website bezoekt. Deze gegevens gebruiken wij om de prestaties van onze website te meten in Google Analytics. Uw IP-adres wordt niet gemeten tijdens uw bezoek aan onze website. We hebben Google Analytics geïmplementeerd volgens de richtlijnen van de Autoriteit Persoonsgegevens, gepubliceerd op 6 maart 2018. U bezoekt onze website dan ook anoniem. Onder het kopje ‘Cookies op de website van ConsultAssistent’ kunt u meer lezen over de cookies die wij plaatsen bij het bezoeken van onze website.

Op de pagina ‘demo aanvragen’ kunt u een demo aanvragen van ConsultAssistent via een formulier. Als u het contactformulier invult en verstuurt ontvangen wij naast uw bericht:

  • uw bedrijfsnaam
  • uw naam
  • uw telefoonnummer
  • uw e-mailadres

Op de pagina ‘contact met ConsultAssistent’ kunt u een vraag sturen. Als u het contactformulier invult en verstuurt ontvangen wij naast uw bericht:

  • uw bedrijfsnaam
  • uw naam
  • uw telefoonnummer
  • uw e-mailadres

Waarom verzamelen wij persoonsgegevens?

We hebben de volgende redenen om gegevens te verzamelen:

  1. Wij hebben uw naam, telefoonnummer en e-mailadres nodig om de aanvraag voor een demo te beantwoorden. Uw bedrijfsnaam hebben wij nodig om beter antwoord te geven op uw aanvraag.
  2. Wij hebben uw naam, telefoonnummer en e-mailadres nodig om de contactaanvraag te beantwoorden. Uw bedrijfsnaam hebben wij nodig om beter antwoord te geven op uw vraag.
  3. Wij willen graag weten op welke internetbrowser u zit en van welk apparaat u gebruikt maakt. Met deze informatie kunnen wij onze website verbeteren.
  4. Met inzicht in welke webpagina’s bezocht worden, kunnen we onze diensten afstemmen op de wensen van onze bezoekers.

Geautomatiseerde besluitvorming

De website van ConsultAssistent maakt geen gebruik van geautomatiseerde besluitvorming die gevolgen kunnen hebben voor personen. Een geautomatiseerde besluitvorming houdt in dat een computerprogramma of een computersysteem een besluit maakt.

Hoe lang bewaren wij persoonsgegevens?

ConsultAssistent bewaart de gegevens niet langer dan nodig is. Aanvragen voor een productdemo bewaren wij 3 jaar. Contactaanvragen bewaren we 3 jaar nadat een contactaanvraag is behandeld.

Met wie delen wij de persoonsgegevens?

ConsultAssistent verkoopt uw persoonsgegevens niet aan andere partijen. Wij verstrekken persoonsgegevens alleen aan partijen die ons helpen bij optimaliseren van onze diensten of aan partijen waaraan wij wettelijk verplicht zijn om de gegevens mee te delen. Met bedrijven die de gegevens verwerken, hebben wij een verwerkersovereenkomst gesloten.

Cookies op de website van ConsultAssistent

Uw privacy als gebruiker van onze website is van groot belang. Daarom informeren wij u graag omtrent het gebruik van cookies op deze website van ConsultAssistent.

Wat zijn Cookies?

Cookies zijn kleine stukjes (tekst)informatie die bij het bezoek van de website worden meegestuurd aan uw browser en vervolgens op de harde schijf of in het geheugen van de randapparatuur worden opgeslagen. De browser kan deze informatie bij een volgend bezoek aan de website terugsturen. De cookies die via deze website worden geplaatst kunnen uw randapparatuur of de bestanden die daarop opgeslagen staan niet beschadigen.

Welke cookies hanteert de website ConsultAssistent en voor welk doel?

De website van ConsultAssistent maakt gebruik van functionele cookies, die zorgen dat de website goed functioneert. Hier hoeft u geen toestemming voor te geven. De website gebruikt ook analytische cookies, dit zijn cookies die inzicht geven in het gebruik van onze website. Deze cookies bewaren geen persoonsgegevens, dus ook hier hoeft u geen toestemming voor te geven. Lees onder het kopje statistieken hoe we deze analytische cookies hebben ingesteld. Tenslotte gebruikt de website tracking cookies van YouTube, dat zijn cookies die worden gebruikt om een gebruikersprofiel op te stellen. Deze cookie is nodig om de ’embedded’ YouTube video’s af te spelen en te tonen. Wanneer u gebruik maakt van onze website, gaat u akkoord gaat met het plaatsen van de tracking cookies door YouTube.

Statistieken

Voor het verzamelen van webstatistieken over het gebruik en bezoek van de website, maakt deze website van ConsultAssistent gebruik van Google Analytics. Google Analytics plaatst een permanente cookie op uw randapparatuur waardoor uw gebruik van de website kan worden geregistreerd. Deze gegevens worden vervolgens door Google geanalyseerd en de resultaten hiervan worden aan ons verstrekt. Wij krijgen hierdoor inzicht in de wijze waarop deze website van ConsultAssistent wordt gebruikt. Wij kunnen aan de hand van die gegevens zo nodig onze website of dienstverlening aanpassen. Wij verstrekken deze gegevens niet aan derden.

Met betrekking tot Google Analytics-cookies kunnen we verder aangeven dat;

1) wij een bewerkersovereenkomst hebben gesloten;
2) we hebben gekozen voor het maskeren van het laatste octet van het IP-adres;
3) ‘gegevens delen’ is uitgezet;
4) we geen gebruik maken van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies.

Website gebruiken?

Bij uw eerste bezoek aan de website hebben wij u geïnformeerd over de cookies. Ook hebben wij uw toestemming gevraagd om de cookies te plaatsen. Wilt u niet meer dat wij de cookies van uw bezoek opslaan? Dan kunt u zichzelf afmelden voor de cookies door uw internetbrowser zó in te stellen, dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Bekijk hier hoe dat werkt: https://www.consumentenbond.nl/internet-privacy/cookies-verwijderen.

Wanneer u besluit om onze website te blijven gebruiken, accepteert u dat er functionele, analytische en tracking cookies worden geplaatst.

Ik wil mijn gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Als wij persoonsgegevens van u hebben, heeft u een aantal rechten:

  • U mag uw persoonsgegevens inzien.
  • U mag uw persoonsgegevens wijzigen.
  • U mag uw persoonsgegevens laten verwijderen.
  • U mag uw toestemming om persoonsgegevens te verwerken intrekken.
  • U mag ons vragen om alle gegevens die wij van u hebben in een computerbestand naar u of naar een andere instantie toe te sturen.

Deze rechten gelden zowel voor voor bezoekers van deze website (consultassistent.nl). als gebruikers van onze applicatie ConsultAssistent. In onze applicatie kunnen gebruikers zelf gebruik maken van deze rechten.

Als u als bezoeker van deze website gebruik wilt maken van één van deze rechten, kunt u een e-mail sturen naar info@consultassistent.nl. Om er zeker van te zijn dat u de persoon bent die het verzoek heeft aangevraagd, vragen wij u om een kopie van uw identiteitsbewijs mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), het paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Deze gegevens hebben wij niet nodig. Wij reageren zo snel mogelijk op uw verzoek, maar uiterlijk binnen vier weken.

Vindt u dat wij niet zorgvuldig met uw persoonsgegevens omgaan? Dan kunt u een klacht indienen bij de nationale toezichthouder. Deze partij heet de Autoriteit Persoonsgegevens. U kunt de klacht via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons indienen.

Hoe beveiligen wij uw persoonsgegevens?

ConsultAssistent neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via info@consultassistent.nl.