Hoera! Wij zijn ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd!

Outcome Measurement (leverancier van ConsultAssistent) is officieel ISO27001 en NEN 7510 gecertificeerd! We zijn enorm trots op het behalen van deze certificering voor informatiebeveiliging (in de zorg).

ConsultAssistent wordt gebruikt om het consult beter en efficiënter in te richten en om meer inzicht te krijgen in de door de patiënt ervaren klachten gedurende de behandeling. Daarvoor verwerken we als organisatie veel data, ook gezondheidsgegevens van patiënten. We vinden het natuurlijk belangrijk dat we dit op een veilige en zorgvuldige manier doen.

Met het behalen van het ISO 27001 certificaat tonen we aan dat we volgens een hoge standaard om gaan met het beschermen van gegevens van onze klanten. Het NEN 7510 certificaat is specifiek gericht op informatiebeveiliging in de zorg. Het geeft aan dat wij gegevens van patiënten op een vertrouwelijke en veilige manier verwerken.

Dank aan iedereen van het ConsultAssistent-team die zich iedere dag inzet om de gegevens van onze klanten op een zo veilig mogelijke manier te verwerken en die deze certificering mogelijk maakte!

Bedankt ook aan het PuraSec team voor de goede ondersteuning en adviezen bij het inrichten van ons ISMS (Information Security Management System) en het voldoen aan de normen van de ISO 27001 en NEN 7510.

En bedankt Brand Compliance voor het prettige audittraject en de uitleg en suggesties voor hoe we onze informatiebeveiliging nog verder kunnen verbeteren.